Ons verhaal

 Het zal je wellicht niet verbazen, maar het idee van Muffin & Lucy’s is ontstaan rond een knetterend kampvuur tijdens een typisch zomerse campingtrip. Wij, Silke en Michael, zijn twee rasechte hondenliefhebbers die er graag opuit trekken met onze Shiba Inu. Tijdens al die trips viel het ons op hoe weinig echt stijlvolle
uitrustingen er zijn voor honden. In de winkel vind je altijd weer dezelfde hals- en leiband, laat staan een leuke bandana of speels strikje. Dat kan anders, dachten wij. En dus besloten we zelf de handen uit de mouwen te steken. Wat begon met het ontwikkelen van een eigen bandana, groeide al snel uit tot een gevarieerde collectie met allerlei accessoires. Stuk voor stuk items die we eigenhandig ontwerpen en maken met veel aandacht voor vormgeving, draagcomfort en gebruiksgemak.

Wij houden van ambacht, schoonheid en authenticiteit.

Onze producten zijn compleet anders dan wat je gewend bent: modieuzer, gezonder en gebruiksvriendelijker. Stijlvolle en tijdloze prints, zachte en comfortabele stoffen, handige en veilige sluitingen: wat we creëren, ziet er goed uit en voelt nog beter aan. Elk item zorgt voor meer connectie tussen jou en je hond. Letterlijk én figuurlijk.