Handgemaakt

Elk product is het resultaat van ambacht

handgemaakt - Muffin & Lucy's
Jij wil alleen het allerbeste voor je hond, en dat willen wij uiteraard ook. Omdat we kwaliteit zo belangrijk vinden, nemen we alles in eigen handen, van ontwerp tot productie. Zelfs de producten verpakken en verzenden gebeurt door ons. Kijk even binnen in ons atelier. 

Goed gestoffeerd beginnen

handgemaakt - Muffin & Lucy's
Veel aandacht gaat uit naar het zoeken van de juiste leveranciers. We trekken zelf op pad en gaan eigenhandig onze stoffen kiezen bij geselecteerde fabrikanten. Daarbij ligt de focus op materialen die zacht aanvoelen, lang mooi blijven en tegen een stootje kunnen.

Van naald tot draad

handgemaakt - Muffin & Lucy's
Wij hebben een passie voor ambacht en het constant creëren van nieuwe dingen. Elk product is handgemaakt en daarom uniek. Patronen knippen, het geheel stikken en sluitingen bevestigen: artisanaler kan niet en daar zijn we erg trots op.

Ook de verpakking telt

handgemaakt - Muffin & Lucy's
Al gemerkt hoe enthousiast je hond snuffelt aan onze verzenddoos voor je ze uitpakt? Zodra onze producten af zijn, labelen we ze en nemen we foto’s. Plaats jij je bestelling, dan pakken we alles zorgvuldig in, mét een bedankingskaartje en heerlijke koekjes voor je hond.

Zorgeloze nazorg

Voor ons stopt het niet als een bestelling de deur uit is. Is de maat toch niet wat je gedacht had? Of gaat er eens iets kapot? Dan staan wij voor je klaar met een oplossing. Dat jij tevreden bent, daar draait het allemaal om.